Надеждата беше, че историята на Дени трябва да завърши с HAPPY

...
Надеждата беше, че историята на Дени трябва да завърши с HAPPY
Коментари Харесай

Aнгелчето Дени почина само на 11 години

Надеждата беше, че историята на Дени би трябвало да приключи с HAPPY END! Не се случи!

Черна новина, ангелчето Дени си отиде преди дни единствено на 11 години. За това заяви майка му Зоя на страницата „ ПоДари живот на Дени ” във фейсбук.

„ Мили и прелестни другари, с доста старания пиша тези редове! Няма такава тъга! Няма такава болежка! Зловещо е наказването да загубиш детенцето си! Още по-зловещо е да го загубиш след пет годишна борба! Битка в която побеждаваш и си поемаш мирис с вяра за ново начало, само че след това още веднъж и още веднъж, удар след удар! И по този начин... пет години! “, покрусена е майката.

„ Дени е ангелче, както на земята, по този начин и в този момент! Той беше детенце фантазия, божие чадо, премия, въпреки и за малко! Нека го запомним вечно с благ му усмивка и голямата му свята детска душичка! Той си отиде с тази усмивчица, показвайки ни даже и след ужаса, който претърпя последните си часове, че не би трябвало да тъгуваме, тъй като е на по-хубаво място! Вълшебно място, без болки, без страдания, без премеждия!

Лети свободно, мами! Обичкаме те тооолкова доста! Бъди най-ярката душичка!

Благодаря Ви слънчеви хора, за всичко, което направихте за нас!

Бъдете благословени! “, пробва да се утеши майката, вярвайки, че детето ѝ към този момент няма да страда, предаде .

Нека душичката му бъде окъпана в самодоволство и обич Опелото на Дени ще е на 5 семптември от 15:00 часа в храм „ Света София ”.

Всеки, който усеща Дени със сърцето си е добре пристигнал да му отдаде респект. Нека го изпратим с обич и му пожелаем ярък път в безкрая.

Да напомним за ориста на Дени.

Денислав или Дени, когато е бил на 7 година с боязън очаквал първия образователен ден. Вместо в класната стая с букет цветя, бил настанен в Детска Онкохематология - Пловдив с диагноза остра миелоидна левкемия!

И се започнаха тъгите му:

2017 година - след тежката и мъчителна химиотерапия траяла близо 1 година, на връх рождения си ден, Дени е изписан от болничното заведение, като ПОБЕДИТЕЛ!

2020 година - Рецидив! Раковите кафези потеглят още веднъж с цялостна мощ, когато Дени към този момент 10 годишен се кани да влезе стремително в живота. Този път, с изключение на мощната химиотерапия, му приготвят и трансплантация на стволови кафези. Животът му сервира второ изпитание- вместо при децата в 4 ти клас, Дени отпътува на лекуване в Израел.

Този път минава през Ада в дословния смисъл - за него и родителите му! След едногодишна жестока борба с рака, лекуването му коства близо 1 000 000 лева./ и мощно сграбчване в живота, Дени още веднъж е избавен.

Купуват му кученце Рая, прибира се в България и още веднъж е най-щастливото дете на света! Казали, че е ЗДРАВ.

„ Много желая и този път историята да свърши тук! Всички да знаем, че Дени покорява живота и след тези тежки борби, като същински воин няма какво да го спре. Но не, по-малко от година след трансплантацията, Дени още веднъж е изправен пред най-упорития си и съдбовен зложелател - РАКА! Раковите кафези потеглят с още по-голяма мощ в растяща градация! Надеждата беше, че този път историята на Дени би трябвало да приключи с HAPPY END!

Не се случи!!! ”, споделя с болежка майката.

Родителите преведоха част от събраните дарени средства да подкрепят финансово лекуването на дребната Вили – 18 хиляди лв. и на 16 годишния Виктор от Варна, болен от остеосарком- 25 000лв.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР